V košíku nejsou žádné položky.

Vyhledávejte ve statisících hudebních, filmových a naučných titulů

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Obálka knihy  From Nashville to Memphis od Elvis Presley, ISBN:  0886977878329 Obálka knihy  From Nashville to Memphis od Elvis Presley, ISBN:  0886977878329

From Nashville to Memphis (CD)

  • Kategorie: Rock
  • EAN: 0886977878329
  • Formát: CD
  • Počet disků: 5
  • Vydavatel: Sony UK
  • Datum vydání: 2010-11-08

Poštovné už od 45 Kč a při objednávce nad 1499 Kč doprava na pobočku Zásilkovny zdarma
678,00 Kč

Doba dodání: Obvykle 2 - 3 týdny

Seznam skladeb

1. Make Me Know It 2. Soldier Boy 3. Stuck on You 4. Fame and Fortune 5. A Mess of Blues 6. It Feels So Right 7. Fever 8. Like a Baby 9. It's Now or Never 10. The Girl of My Best Friend 11. Dirty, Dirty Feeling 12. The Thrill of Your Love 13. I Gotta Know 14. Such a Night 15. Are You Lonesome Tonight? 16. Girl Next Door Went a 'Walking 17. I Will Be Home Again 18. Reconsider Baby 19. Surrender 20. I'm Coming Home 21. Gently 22. In Your Arms 23. Give Me the Right 24. I Feel So Bad 25. 25It's a Sin 26. I Want You with Me 27. There's Always Me 28. Starting Today 29. Sentimental Me 30. Judy 31. Put the Blame on Me 32. Kiss Me Quick 33. That's Someone You Never Forget 34. I'm Yours 35. (Marie's the Name of) His Latest Flame 36. Little Sister 37. For the Millionth and the Last Time 38. Good Luck Charm 39. Anything That's Part of You 40. I Met Her Today 41. Night Rider 42. Something Blue 43. Gonna Get Back Home Somehow 44. (Such An) Easy Question 45. Fountain of Love 46. Just for Old Time Sake 47. You'll Be Gone 48. I Feel That I've Known You Forever 49. Just Tell Her Jim Said Hello 50. Suspicion 51. She's Not You 52. Echoes of Love 53. Please Don't Drag That String Around 54. (You're the) Devil in Disguise 55. Never Ending 56. What Now, What Next, Where to 57. Witchcraft 58. Finders Keepers, Losers Weepers 59. Love Me Tonight 60. (It's a) Long Lonely Highway 61. Western Union 62. Slowly But Surely 63. Blue River 64. Memphis Tennessee 65. Ask Me 66. It Hurts Me 67. Down in the Alley 68. Tomorrow Is a Long Time 69. Love Letters 70. Beyond the Reef (Original Undubbed Master) 71. Come What May 72. Fools Fall in Love 73. Indescribably Blue 74. I'll Remember You 75. If Every Day Was Like Christmas 76. Suppose 77. Guitar Man 78. Big Boss Man 79. Mine 80. Just Call Me Lonesome 81. Hi-Heel Sneakers (Original Unedited Master- Digitally Remastered) 82. You Don't Know Me 83. Singing Tree 84. Too Much Monkey Business 85. U.S. Male 86. Long Black Limousine 87. This Is the Story 88. Wearin' That Loved on Look 89. You'll Think of Me 90. A Little Bit of Green 91. Gentle on My Mind 92. I'm Movin' on 93. Don't Cry Daddy 94. Inherit the Wind 95. Mama Liked the Roses 96. My Little Friend 97. In the Ghetto 98. Rubberneckin' 99. From a Jack to a King 100. Hey Jude 101. Without Love (There Is Nothing) 102. I'll Hold You in My Heart (Till I Can Hold You in My Arms) 103. I'll Be There 104. Suspicious Minds 105. True Love Travels on a Gravel Road 106. Stranger in My Own Home Town 107. And the Grass Won't Pay No Mind 108. Power of My Love 109. After Loving You 110. Do You Know Who I Am 111. Kentucky Rain 112. Only the Strong Survive 113. It Keeps Right on A-Hurtin' 114. Any Day Now 115. If I'm a Fool (For Loving You) 116. The Fair's Moving on 117. Who Am I? 118. This Time / I Can't Stop Loving You 119. In the Ghetto (Alternate Take 4) 120. Suspicious Minds (Alternate Take 6) 121. Kentucky Rain (Alternate Take 9) 122. Big Boss Man (Alternate Take 2) 123. Down in the Alley (Alternate Take 1) 124. Memphis Tennessee (Alternate Take 1) 125. I'm Yours (Alternate Take 1 Undubbed Version) 126. (Marie's the Name of) His Latest Flame (Alternate Take 4) 127. That's Someone You Never Forget (Alternate Take 1) 128. Surrender (Alternate Take 1) 129. It's Now or Never 130. Witchcraft/Love Me Tender 131. Love Me Tender/Witchcraft 132. Love Me Tender/Witchcraft


Out of print in the U.S.! Limited edition repackaged, reissue of the five CD box set originally released in 1993. From Nashville to Memphis contains almost all of his non-soundtrack '60s recordings beginning with his first post-Army sessions and ending with his historic Memphis sides. Sony. 2010.
  1. Be the first to review this product

Související kategorie


    Nabízíme statisíce hudebních titulů, filmů a náučných DVD (většinou v angličtině) všech žánrů.


    Poštovné už od 45 Kč a při objednávce nad 1499 Kč doprava na pobočku Zásilkovny zdarma


    Získali jsme certifikát "Ověřeno zákazníky" na Heureka.cz. Prohlédněte si naše recenze


    Ceny se snažíme držet při zemi a vždy pod cenou doporučovanou vydavatelem, aby si je mohl koupit opravdu každý.


    Můžete využít online chatu, emailu nebo nám zatelefonovat.


    Nejdůležitější je pro nás Vaše spokojenost. Nejsme žádní nadnárodní giganti, ale poctivá česká firma.